måndag 13 december 2010

Börjar landa lite nu...

Men bara liiite... Vi bor fortfarande kvar i vår bröllopssvit här på Grand i Halmstad. Varför flytta ut innan man behöver det liksom? Idag har vi öppnat bröllopspresenter (massor av superfina grejer verkligen, känns faktiskt som att folk känner oss riktigt bra måste jag säga) och ätit bröllopstårta hela dagen. Det blev brutalt mycket tårta över. Så eftersom två av våra eminenta gäster stannade kvar vid vackra västkusten en dag längre bjöd vi över dem på lite tårta. Den här söndagen har varit en perfekt avslutning på en perfekt helg.

Men stackars stackars Grand Hotel... De hade verkligen ingen aning om vad de gav sig in på när de bokade in oss alla på samma ställe, samma korridor dessutom... Folk som spelade vild biljard mitt i natten, folk som försökte bända upp låsta dörrar mitt i natten, folk som inte bodde på hotellet som tvunget skulle in, folk som tvunget skulle röka, folk som vägrade lämna lobbyn så att farbror Blå fick tillkallas, vilket leder till att samma folk flyr i en taxi, folk som drösslar mat i korridorerna, folk som snarkar så att det hörs genom rummen, folk som välter inredningen i lobbyn och mycket mycket mer. (Och då har vi inte ens gått igenom nånting som hände utanför hotellet.) Receptionisten berättade att midsommarhelgen är deras absolut värsta och jobbigaste helg. Efter det sa hon att den här helgen var värre än någon midsommarhelg de någonsin hade upplevt... Det är bara CCs elit som lyckas med något sådant. Men h-lvete vad roligt vi har haft! Precis allting har varit fantastiskt och jag vaknade med träningsvärk i magen och kinderna. Jag hade på riktigt ont i ansiktet för att jag har skrattat så mycket! Kan det ens hända?! Så som lite plåster på såren gav jag den stackars personalen en del av bröllopstårtan. Med ett leende och en chokladtårta kommer man långt upptäckte jag, så förlåt till personalen på Grand men TACK till Eliten!

F-an vad våra vänner är roliga!

1 kommentar:

  1. Så ni öppnade inte presenterna å bröllopet? Respect! Finns det någon värre partykiller än presentöppning? Har aldrig varit på ett bröllop där de inte öppnat presenterna. Hur det funkar? Ungefär såhär:

    1. Bröllop i kyrkan. Bra stämning.
    2. Anländer till festlokalen. Mingel och välkomstdrink. Stämningen stiger.
    3. Brudparet anländer. Stämningen stiger ytterligare.
    4. Middag, tal och sång. Stämningen fortsätter stiga och nu börjar partystämningen verkligen göra sig gällande.
    5. Dans... Nehej!?
    6. Presentöppning... Det prasslas med papper och ständiga "Åh!" och "Ah!" och pinsamma tystnader när bara givarna förstår vad de gett eller när nummer två eller tre av samma pryl dyker upp. Stämningen störtdyker som en brinnande Hindenburg; snabbt och skoningslöst.
    7. Efter det försöker man sig på att dra igång partyt igen. Hur det går? Uselt...

    respect för att ni lät bli!

    SvaraRadera

Nånting tycker du väl?