tisdag 8 september 2009

En hel ledig dag med matshopping och Manson

Idag är min lediga dag den här veckan. Imorgon så jobbar jag igen ett pass åt Tania. Hon jobbade åt mig i juli så det känns ju lagom roligt att jobba igen de timmarna nu. Men, men, vad ska man göra?

Började min lediga dag med att hålla mig vaken tillräckligt länge för att mataffären skulle öppna så man kunde få det överstökat. Så tio över sju var vi dagens första kunder i Vi-butiken på Telefonplan. Nu börjar det väl bli dags att tillaga en del av den maten vi köpte också...

Men annars händer det inte så mycket här. Är lite småkrasslig. Halsen ömmar och lungorna krampar ihop sig i små hostattacker. Men särskilt hängig är jag inte och nån feber har vi inte sett röken av så det blir nog inte värre än så här. Stackars Mister är också dålig. Och som ni vet så är ju förkylning=dödssjuk när det kommer till klena karlar. Så det är ett gnälligt gäng som sitter här i soffan och väntar på att Idol ska börja.

Men nu finns det iaf lite att se fram emot här närmsta tiden. Nästa vecka kommer Mamma och Ulven hit på besök. De fick ju presentkort på en 5-rätters på casinot i bröllopspresent. Så nästa fredag blir det spelskola och middag på Cosmopol för dem. Alltid roligt att ha dem här så det ser jag framemot. Sen är det snart oktober och då är det dags för första sittningen. The bigass tattoo ska påbörjas. Nionde november blir det konsert. Den här gången är det dags för Marilyn Manson.

Läste hans bok. "The long hard road out of hell". Blev då mycket fascinerad av denna enormt intressanta (minst sagt) människa. Dessutom så kan man ju inte låta bli att lyssna på musiken han skriver om. Lite lagom då så upptäckte vi att han spelar på Globen i november så då blev det ett biljettköp. Den här gången tänkte jag lura med mig Mister. Kul att han för en gångs skull vill följa med på något roligt. Nu är det visserligen ganska stor skillnad på Manson idag och när det sig begav men jag förväntar mig rätt mycket ändå.

1 kommentar:

Nånting tycker du väl?