onsdag 23 september 2009

Spontant och glatt brudklänningsprovande

Igår efter jobbet (dvs tisdag morgon, jobbade måndag natt) spenderade jag ett par timmar med att äta croissanter och dricka cappuccino tillsammans men Kelly. Mycket mycket trevligt, blev väl kvar till halv nio ungefär. Sen blev det bara hem och vända innan det var dags att bege sig till Skärholmen för ytterligare ett dietist-besök. Det var klart vid halv tolv och då var det dags att bege sig mot Hornstull. Där skulle Mister mötas upp för vi ska kolla på cyklar! Det blev dock inget cykelköp eftersom det just igår var alldeles för dyrt med cyklar. Till och med när det är halva priset! Det är mycket som ska köpas in till vårt hem nu. Nya cyklar, ny tv, ny soffa, ny fåtölj för att inte tala om bröllopet som vi sparar till... Men, men, det blir nog bra tillslut iaf.

När vi var klara på cykelaffären bestämde vi oss för en promenad bort till Slussen. På väg dit ramlade vi förbi en bröllopsaffär. Och rea var det också! Det kostar ju inget att titta tänker vi. Hittade en jättefin klänning som det var halva priset på. (Kostar numera BARA 8000:-) "Klart du ska prova" tycker Johan. Det tycker ju hon som jobbar i affären också så det var väl bara att sätta igång. Och vilken klänning! Vilken häftig känsla att ha en sån sak på sig till att börja med. Efter att ha varit vaken i nästan ett dygn, noll smink och påsar under ögonen med otvättat hår blev man helt plötsligt riktigt snygg! Tänk vad ett plagg kan göra. (Men det kanske är det minsta man kan begära av nåt som kostar ett par månadshyror.) Innan jag vet ordet av har jag en slöja tryckt över skallen också medans den blivande maken sitter i soffa med en kamera i högsta hugg!
Men åhhh vilken härlig klänning. Den var helt fantastisk. Draperad i finaste siden med ett jättelångt släp. Och i detta fantastiska släpet fanns fantastiska broderier med fantastiska små pärlor. Tänk om man kunde gå runt i sådana kläder alltid. Till och med Mister var lite överraskad. Och åsikter hade han må ni tro. "En klänning med spets kan man ju inte ha, den ser ju ut som en gardin." En annan klänning med spets "såg ut som en vävtapet" och fulast av allt måste väl ha varit klänningen med spets i lager för den "såg ut precis som en lampskärm". Ja, full av åsikter. Och nu har han bestämt sig för att vara 100% delaktig i mitt klänningsprovande så att jag inte kommer hem med någon gardin som han säger...

Men oj vilken klänning!

1 kommentar:

  1. Ååååh både jag och Milo fick en liten tår i ögat. LOVELY!

    SvaraRadera

Nånting tycker du väl?