torsdag 22 oktober 2009

Höstmys

Denna helgen är vi hundvakter. Vid halv elva i morse kom Storebror och Alexandra med lilla Monstret (a.k.a Hermes) för att lämna av honom här. Jag styrde upp lite scones och annan mumsig frukost. Sen när de lämnat oss blev det att sova lite middag på soffan. (Har väldigt svårt för det här med att gå upp innan lunch) Sen var det dags för Mister att bege sig in till stan för jackutprovning. Så jag tog Hermes under armen (eller?) så följde vi honom till tåget. Sen hittade vi en stig som ledde in bland träd så den bara måste ju testas. Så vi hann med en timmes prommis i det fina höstvädret. Visst lite smådugg var det väl men som sagt så älskar jag hösten och tänker inte klaga på den.

Det borde vara obligatoriskt med hund. Då kommer man garanterat ut och rör på sig. (Om inte så är man en dålig människa som inte tar hand om sina djur och då ska man avrättas.) Och det är mycket trevligare att promenera om man har ett mysigt djur med sig. Speciellt när det är ett så väluppfostrat som det här djuret. Han är hur trevlig som helst. Uppmärksam och gör precis som man säger. Han är världens bästa hund att låna när man ska praoa som hundägare helt enkelt.

Efter prommisen blev det lite bollek och sen tasstvätt. Detta avslutades med att däcka i soffan till ljudet av Rolling Stones Paint It Black, det finns med andra ord sämre sätt att spendera en torsdag på...

1 kommentar:

Nånting tycker du väl?