torsdag 14 oktober 2010

All is good

Faktiskt så är det så, jobbet känns kul, hösten är här, om 2 månader är vi nygifta och på väg till Bali, det är inte mycket fix kvar till bröllopet och det allra mesta är faktiskt under kontroll. Vissa småmoln på vår himmel bara. Tex så måååste vi verkligen ha fatt i en bil just nu. Innan vi har en bil kan vi inte köpa en massa färg och grejer, och innan dess kan vi inte börja måla om vårt gamla hus. Är det nåt annat? ja, antagligen men just nu känns det överlag väldigt bra.

Igår fick vi hem mer kläder till mannens bröllopsoutfit. Handsydda sidenvästar, slipsar, näsdukar och manschettknappar. Hur fint som helst. Vi hittade en sida på nätet som hade enormt bra priser. Nästan för bra för att vara sant om man jämför med alla andra. Men ändå såpass billigt att man bara måste chansa. Och det var succé. Andra nätshoppingsklonken. Den största var ju ändå vigselringen. Köpte den från England, fick den värderar i Sverige, klonk! Den är värd en bit över dubbelt så mycket som vi betalade för den! Det gäller att hitta de där sidorna...

Men seriöst, är det ingen som har bil att sälja oss?

1 kommentar:

  1. Säg till om ni vill låna bil iallafall, så ni kan åka och köpa färg och så! Vi har ju en kombi, så den är bra till sånt.

    SvaraRadera

Nånting tycker du väl?