fredag 14 maj 2010

Najs...

Mäklarmötet gick super. Över förväntan. Så mycket pengar som vi har hoppats på att kunna få för lägenheten menade han skulle vara absolut minimum. Han trodde att vi minst skulle plussa en halv miljon på att sälja... Känns bra. Då var det kanske inte så dumt att köpa den svindyra drömlägenheten trots allt. Vet att vissa tyckte att det var en dum idé och att vi gjorde en dålig affär men ni hade fel! Sjukt viktigt ;-)I grannhuset gick det en lägenhet som är tio kvadrat mindre än vår och över 1000 kr dyrare i avgift för 3 milj... Känns braaa! Vi har fortfarande inte bestämt vad vi ska hitta på med våra liv men nu har vi iaf kollat upp lite. En dag i taget, vem vet vad framtiden visar?

Nu bakas det! Hur kan man tycka att det är så roligt att baka? Är det normalt eller? Det är totalterapi... Just nu bakas det mjölkchokladbrownies med geishatopping, Mmmm... Vilka kommer imorgon? Ni får smaka iaf :-)

2 kommentarer:

  1. vadå dålig affär? ni har väl köpt värsta fina lägenheten, dessutom en nyproduktion och den säljer alltid dyrare när man säljer den som första ägare. sådetså! Det ni borde göra är att ha en schysst deal med mäklaren så han/hon inte tar för mkt i arvode.

    Vi kollar radhus ute i nälsta. jag är så jävla sugen trots att jag lovade mig själv att jag inte skulle börja tråna efter nåt sånt förrän om några år. Men jag kan inte låta bli. vart siktar ni på att ta vägen?

    SvaraRadera
  2. Vi är lite sugna på Tullinge, trivs så bra på den här sidan av stan och där får man myyycket hus för pengarna.

    Vi har ju hela tiden vetat att vi köpt världens bästa lägenhet men vissa har haft åsikter på hur mycket pengar vi lägger i månaden, men vi resonerar så att vi betalar till oss själva, det hade inte vart mycket billigare med en hyresrätt...

    SvaraRadera

Nånting tycker du väl?