tisdag 26 maj 2009

Ytterligare...

...en trevlig dag har förflutit. Idag började dagen med ett besök för såromläggning. Det är så skönt att jag inte behöver gå varje dag nu utan man kan ta det lite efter hur det känns. Dessutom kan jag komma lite när jag känner för det. Skönt med en vårdcentral där de är så flexibla så man behöver inte låsa upp hela sin dag efter en tid att passa.
Sen blev det en tur till Fridhemsplan där jag mötte upp storebror för en fika var det tänkt. Nu vimmlar det inte direkt av mysiga uteserveringar i de krokarna så vi ändrade vår planer lite. Medans vi knallade så smet vi in i en liten butik längs med vägen då storebror kom på att han behövde deodorant. I samma "alltiallo"affär fanns det lite fula inredningsprylar. Men mitt i allt det fula så fanns det jättefina whiskyglas. Och det är nåt som det alltid behövs i min familj. Dessutom kostade de bara 10:- styck. Så det blev ett gäng sådana. Alltid trevligt med lite spontanfynd.
i fortsatte vår promenad ner till Vasaparken där vi slogs med fotbollar om att få plats i solen. Solen var helt galet skön. Precis sådär lagom varm som den bara är i början av året. Det blir ju inte direkt sämmre av en Ben&Jerry i handen heller...
Sen var det dags att bege sig igen. Som vanligt när det är som mysigast så kallar Casinot. Men även där fortsatte dagen att vara trevligt. Började med att deala lite roulette. Det var bra spel så det var galet kul. Sen blev det att ta på sig kavajen igen. Det är perfekt att blanda lite sådär. Overall en mycket bra dag. Älskar att kunna vara uppe och hinna med våren, avgudar solen, umgås på tok för lite med storebror och jag har världens bästa jobb. Livet kunde varit sämre...

Nu sitter jag i soffan och avslutar dagen med lite Brothers & Sisters som är en av mina favoritserier. Det är en sån serie som bara blir bättre för varje avsnitt. En riktigt bra serie. Den enda förutom Grey´s Anatomy som nästan garanterat får mig att gråta i alla fall lite grann varje avsnitt. (Fast aldrig när någon ser och jag kommer att förneka det bestämt om någon kommer på mig.) Nu är avsnittet tyvärr slut och det blir lite Scrubs innan det är sängdags. Scrubs... Galet rolig serie, varför finns det inte en dr.Cox på alla arbetsplatser?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nånting tycker du väl?