onsdag 19 januari 2011

Menar ni allvar?

Jag är ledsen men jag måste få detta sagt... Ja, jag vet att det antagligen är ett skådespel som Kissie (eller Alexandra som hon heter) håller på med. Ja, jag vet att hon lever på och får fler läsare av att vi reagerar på det hon gör. Men hur försvarar det nånting?! Hur är det okej bara för att det är "en persona" som hon har skapat? Det förändrar inte att hon är en förebild för så många unga tjejer som tror att det är nånting att eftersträva. Dessa unga tjejer tänker inte att de vill bli som "Alexandra" som har skapat sig en jättframgång på sin provocerande blogg utan de ser bara "Kissie" och hennes livsstil. De ser bara en tjej som förespråkar att man ska äta barnmat om man vill bli smal och som säger att man måste kräkas om man får i sig för mycket kalorier. De ser en tjej som tänker lära sin hund att gå på lådan som en katt för att slippa gå ut med den. Det spelar ingen som helst roll att det antagligen är ett skådespel, 14-åriga tjejer ser bara vad rollfiguren "Kissie" gör och det är henne de ser upp till! Har man den positionen i samhället som hon har så får man för f-n ta lite ansvar, folk ser upp till henne! Nej, skärp er nu, vill ni att era döttrar ska växa upp och ha henne som förebild?

2 kommentarer:

  1. Amen!!! Skämmes alla sponsorer som uppmuntrar hennes sjuka livsstil och låter henne leva gott på att sprida sin skit!

    SvaraRadera
  2. Hoppas haft en fin dag!
    Om det intresserar så missa inte de roliga tävlingarna som är igång. Eller du kanske vill läsa om min sjukdomshistoria som du hittar i kategorin. Det finns något för alla. Annars ha en fin kväll! KRAM

    SvaraRadera

Nånting tycker du väl?