måndag 17 januari 2011

Suprise!!!

Igår var det dags att överraska Louise med en liten babyshower. Amerikanskt påhitt förstås. Men ett bra påhitt. Fast vi gjorde ju vår egen tolkning såklart. Det var inga blöjtårtor och tramsiga lekar i stil med "Gissa bebisens vikt" och sånt utan helt enkelt en trevlig kväll med god mat, massor av socker och bästa vännerna. Vad mer kan man behöva? Och presenter förstås! Klart det ska finnas presenter! När det var dags för Louise och Daniel att ta reda på vad det var för kön på bebisen som låg och gömde sig därinne så vägrade den helt enkelt att visa det. Däremot så påminde den lite om en Groda sägs det. Ergo= Grodan. Så Grodan fick en del presenter och Louise fick en present hon också. Om två veckor så får vi äntligen träffa denna berömda Groda! Wohoo! :-)

Grodmamman med med Grodan!

Om nom nom nom Bästa idén; Banana Split-buffé!

3 kommentarer:

  1. Bra initiativ - allt man kan fira ska man fira så bara vräk på med amerikanska traditioner! Och en groda - finns det egentligen ngt viktigare att fira!?

    Hoppas den fina grodmamman hade kul - ser lite ensamt ut på bilderna! ;)

    Banana Split-buffé?! Oh My God! DET ska jag nog slänga ihop en till ikväll! haha

    SvaraRadera
  2. Hahaha antar att jag måste lägga ut fler bilder för att bevisa att det var mer folk där? ;-) Läs hennes blogg vetja, http://minbebis.com/blogg/lillagrodan/ Det var en mycket nöjd Grodmamma :-)

    SvaraRadera
  3. Yeyh, en grodblogg! MÅSTE läsas! ;)

    SvaraRadera

Nånting tycker du väl?