måndag 8 juni 2009

The Lounge is finally here!!!

Wohoo! Möblerna är klara! Vi har vissa saker kvar att fixa men allt kan väl inte bli klart samtidigt. Har sett en jättefin (sjukt)stor kruka på Ikea som vi tänkte köpa och ha lite olika saker i, blommor, tomater osv. Det behövs definitivt lite blommor därute för att få till myskänslan men det ska väl inte vara så svårt att fixa. Nästa steg blir ytterligare ett besök ute i Kungens Kurva, den här gången är det Jula som ska få besöket. Vi tänkte köpa en terrassvärmare så att man kan sitta ute i den nya loungen i hur många timmar som helst. Med andra ord är det bara lite småtrams kvar för att få den ultimata loungen :) Vad sägs om lite för-efter bilder?


Innan projektet påbörjades, en jätteråkig betongbit...


Golvet är på plats, oljat och klart


Möblerna har kommit!!!


Våra mysiga fåtöljer. Trist bara att poolen i bakgrunden inte är klar för bad ännu. Den skulle vara öppen från 1/6 men de som byggde den har visst fuskat lite. Tydligen har de målat botten med fel sorts färg vilket skulle leda till blåa fötter för alla som badar i den. (Hade kanske vart en syn visserligen) Snart ska det vara klart iaf. Då kan man bada bort sommarvärmen och sen gå upp till Loungen och dricka kallt rosé medan man torkar :)


Soffan, Mister var snabb med provsittandet, men laptopen släpper han inte ifrån sig...

Det är så skönt att äntligen fått lite ordning på balkongen. Ser framemot många varma sommarkvällar med massa mysighet. (Är det ett ord? Nu är det.)
I ganska många år bodde jag och min kära mor på Skansgatan i Halmstad. Där hade vi en balkong med ypperligt läge. Där var nästan alltid varmt och vinden nådde aldrig in. Mamma gjorde det jättemysigt med vanliga solstolar som vi hade tjocka dynor i, ett litet bord som hon målade och en massa (Massor!!!) av blommor överallt. Där spenderade vi många många timmar. När mamma inte var hemma (hon var säkert hos Ulven ;) )så satt jag och mina kompisar där och drack vin och snackade skit ibland hela natten. Ibland satt vi där efter att vi hade vart ute och hade lite efterfest. Nåt ni kommer ihåg kanske? Annah? Emelie? Suffen? Trevligt var det iaf. Denna balkongen ska bli tusen gånger mysigare än den och vi ska miljoner med mysiga kvällar och ni får helt enkelt ta er upp till Stockholm och mysa på den här balkongen med mig! :)

Men nu är det snart klart iaf, vem vill bjuda in sig själv på lite Loungemys?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Nånting tycker du väl?